Microsoft Outlook & timemanagement

Niveau: 
Beginner
Event Type: 
Opleiding
Prijs: 
€200.00 excl. btw
Duur: 
1/2 dag
Doelgroep: 
Professioneel
Product: 
Microsoft Outlook
Organisatie: 
EuroSys

Outlook is een geïntegreerde oplossing voor het helpen beheren van gegevens. Het doel van Time Management is de juiste output te genereren met een effectieve meerwaarde uit de grote toevloed van input die u dagelijks ontvangt.

Doelstellingen

Na deze opleiding bent u in staat Outlook in de praktijk te kunnen gebruiken / integreren. Door Time Management heeft u een beter zicht op uw taken en bent u voorbereid op het onverwachte.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor eindgebruikers die productief met planning te werk willen gaan, om op die manier de dagdagelijkse einddoelen te kunnen verwerven.

Hoofdonderwerpen

  • E-mail: Berichten ontvangen, versturen, beantwoorden, doorsturen of verwijderen, berichtopties, berichten opmaken, handtekeningen, bijlagen, concepten, mappen.
  • Contactpersonen: Contactpersonen aanmaken, wijzigen of verwijderen, contactpersonen berichten sturen.
  • Agenda: Afspraken maken en wijzigen, Terugkerende afspraken, Evenementen.
  • Taken & Notities: Taken en notities aanmaken, wijzigen of verwijderen.
  • Nieuwigheden Outlook: Social Media, Contactpersonen, weer integratie, betere communicatie, sneller reageren met inline-antwoorden, opdrachten in berichtenlijst
  • Time Management: Proactief leren rekening houden met het onverwachte, plannen.

KMO portefeuille

Met kmo-portefeuille kunnen kmo’s jaarlijks aanspraak maken op subsidies voor opleidingen. EuroSys is officieel erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Dit laat u als klant toe om maximaal van subsidies te genieten. Meer info kan u hier terugvinden. Erkenningsnummer: DV.O105087

Trainingsvoucher

Voor deze opleiding worden de EuroSys Trainingsvouchers aanvaard.