Opleidingen

De opleidingen van onze groep: focus op efficiënt werken! 

Onze groep organiseert praktijkgerichte opleidingen rond diverse internationaal erkende en gerenommeerde IT (software)oplossingen. Dankzij deze opleidingen willen we onze klanten helpen om de verschillende IT oplossingen nog efficiënter en productiever te gebruiken. Een korte opfrissing van uw kennis of een uitgebreide kennismaking met een nieuw oplossing, alles is mogelijk!

Tijdens deze opleiding van Excel maken we gebruik van grafieken, tabellen, draaitabellen en sparklines om gegevens te analyseren. Door gegevens te analyseren en visueel voor te stellen, kunnen we met behulp van Excel o.a. kritieke punten opsporen en trends identificeren.
Leer alle uitgebreide mogelijkheden tijdens deze opleiding zoals het synchroniseren van gegevens over verschillende platformen.

G Suite is een cloud oplossing voor mail en kantoortoepassingen.

Met SharePoint Online wordt samenwerking bevorderd binnen een intelligente webomgeving waar gebruikers en afdelingsteams hun kennis met elkaar kunnen delen.

Met Google Sites kan u op eenvoudige wijze (intranet)sites maken om informatie te delen binnen uw eigen ondernemin

Het doel van de opleiding Outlook is de juiste output te genereren met een effectieve meerwaarde uit de grote toevloed van input die u dagelijks ontvangt.
U maakt kennis met de nieuwe mogelijkheden en leert u de functionaliteiten van Word onder de knie te krijgen om productiever en efficiënter te werken.
Businesscenter Houthalen - 11-12-2018 - 13:00 tot 16:00
Tijdens deze workshop maakt u kennis met de nieuwe functionaliteiten van PowerPoint. U leert een presentatie ontwikkelen die in lijn ligt met uw huisstijl.
Businesscenter Houthalen - 05-03-2019 - 13:00 tot 16:00
Businesscenter Houthalen - 13-05-2019 - 13:00 tot 16:00
De focus ligt hier vooral op het efficiënt verwerken en beheren van emails. Op basis van basis Time Management methodes leert u efficiënt werken met Gmail.
Businesscenter Houthalen - 21-03-2019 - 13:00 tot 16:00
Businesscenter Houthalen - 23-05-2019 - 09:00 tot 12:00
Deze opleiding is geschikt voor eindgebruikers die willen starten of reeds werken met Office 365 die zowel de online als offline omgeving willen leren kennen en gebruiken.

Pagina's